viikon haaste

tämän viikon skräppäys haaste oli ’mahdollisimman paljon kaikkea’.
mulla on nyt sitten mahdollisimman paljon kaikkea. oli kyllä hauskaa tehdessä.

sivun aiheena on sisarukset. mua jaksaa ihmetyttää minkälaista se sisarussuhde on omien lasten välillä, vaikkei se olekaan kun 9kk vanha suhde. mulla itselläni on myöskin isoveli( ja pikkusiskoja kaksi).
kuvat olen ottanut lokakuussa kun yritin saada yhtä hyvää kuvaa parivaljakosta. yhden hyvän kuvan sainkin. kiva oli kuitenkin käyttää näitä muitakin kuvia.

me2

värit on vähän vääristynyt skannauksessa. ja melko ahdasta tuli kun tein tämän letter-koossa 🙂

14 thoughts on “viikon haaste

  1. ihanuussienet!!! ja tykkään syksyolemuksesta. ja tekstit ne vasta hauskat on. tuleekohan meidän pojille samanlaista sitten muutaman kuukauden päästä? ai niin, napit on kans ihkut!

  2. Kiva, kun otit haasteen vastaan! Minusta tämä on ihana. Teksti, kuvat, sienet, nappirivi… koko sivussa on jotenkin ihana sadunomainen tunnelma.

  3. Pirteä ja kiva sivu! Ja hyviähän nuo kuvat on – skräppäämisessä on juuri se niin hienoa että epäonnistuneita kuvia ei oikeastaan olekaan, vaan ne perinteisesti ajateltuna huonot voivatkin olla juuri niitä parhaita… kysehän on kuitenkin tarinoista, ei pelkästä ulkokuoresta.

  4. Ihanan elämänmakuisesti tallennettu pala lapsuutta! Kuvatkin ovat juuri sopivia, tuollaista rymyämistä ja äheltämistähän se on. Kaikki värit ja koristeet tuovat sivuun sekä syksyä että satua. Tosi, tosi hieno!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s