haaste 27#

tämänkertaisessa inspiroidu-haasteessa piti käyttää epäonnistunutta kuvaa. niitä on kertynyt.
tää oli sikäli kiva haaste, koska mua on harmittanut tän kuvan tärähtäneisyys ja nyt sain kuitenkin skräpättyä sen hyvästä syystä. ja eipä se oikeastaan hirveesti edes haittaa, että kuva on vähän tärähtänyt. rillillä on paljon puhuva loistava ilon ilme uuden sateenvarjonsa kanssa. en oo raaskinu poistaa tätä kuvaa. ja nyt sille tuli (onneksi) käyttöä joten kiitos haasteesta Ellis!

(tarvikkeet on bazzillin-kartonki, kirjaimet on toga-scrabooking, kukat petaloo ja akryylimaalit. kuviopaperista en tiedä, se on saatu)

appivanhemmat tulivat kuukauden lomalta Kanadasta ja toivat muutaman setin kirjaimia ja nämä kukat (ja haaraniittejä) pakko oli heti koittaa. joten kiitosta vaan!!

mä oon ollu jotenkin vähän surumielisellä tuulella. mikäpä silloin parempaa terapiaa kun askartelu.
viime viikon haasteesta vielä inspiroituneena tein toisenkin sivun. fiilistellen.

mies oli tiistain pk-seudulla töissä ja me oltiin illalla vastassa. näpsin muutamia kuvia. koitin näes kameran yö moudia. toimi.
(bazzillin kartonki, AC:n kirjaimet)

ja sitten vielä se aikasemmin puhuttu tennari aukeama.

(ja kuten armas mieheni kommentoi. ’eikä siinä oo edes kaikki’)

semmosia skräppäyksiä tällä erää. nyt äkkiä nukkumaan.

14 thoughts on “haaste 27#

  1. vautsi taas mitä sivuja! ekassa tuo pilven paperi kuvastaa sadetta ihanasti ja tykkään kuinka olet jatkanut sateenvarjoa (sun taiteellisilla kyvyillä se onnistuu!). juna-asemasivu sai mulle vuorostaan vedet silmiin, hienot kuvat, koskettava teksti, ja muistan kun asuitte eri kaupungeissa… tosi hienolla tavalla olet käsitellyt kuvat! tennarisivussa hauska tunnelma ja hienot kuvat! napit näyttävät kans kivoilta sivussa. ei siihen paljoa koristeita tarvita kun on niin kivat kuvat!

  2. Upeita sivuja kaikki! Eka on hurjan suloinen ja sateenvarjon jatkaminen taustapaperiin on kiva idea. Asema-leiskassa on hienosti tavoitettu tunnelma ja tennari-aukeama on tosi virkeän pirteä söpöine väreineen ja kuvineen 🙂 Tykkään kovasti tennari-otsikosta, näyttää kivalta.

  3. Susta on tullut tosi taitava skräppääjä! Pidin kaikista sivuista ja ideoista, joilla olet ne toteuttanut. Hauskuus, surullisuus ja iloisuus henkivät selvästi kunkin sivun tunnelmasta.

  4. Tennarisivut on hauskat. Sainpas idean skräpätä joskus omistakin kenkuleista 🙂 Kiitos! Ja tuo asemasivu on myös jotenkin todella lumoava. Siinä on juuri sellaista ihanan haikeaa tunnelmaa.

  5. Voi vitsi, yritin eilen kommentoida mutta ei se näköjään onnistunut… mitähän kaikkea mä oikein runoilinkaan… No ainakin että kivan näköistä kun pilvestä sataa kukkia ja sateenvarjo on just hieno noin, kun se ei ole kokonaan valokuvassa. Rautatieaseman tunnelma on mullekin tosi tuttu, ja sivusi välittää sen kauniisti – kuvien käsittely juuri noin korostaa yksinäisyyttä ja ankeutta hienosti. Mulla alkoi mielessä soida Q-Stonen blues: train train, train train, gonna bring my baby home tonight… train train, train train, I was sad but now I feel alright… Tennareissa taas on ihanan pirteitä värejä ja kuvioita, ja kivasti leimatut otsikot. Hienoja kaikki!

  6. Hienoja sivuja kaikki, mutta tennarit vievät voiton. Juuri tuollaisista asioista kertomisessa skräppäys on omimmillaan ja parhaimmillaan!

  7. oi miten kivaa kun olette kommentoineet niin paljon!! ja vielä tykänneetkin 🙂 lämmittää syndäntä.
    tennarit otsikko on itseasiassa kirjotettu tietokoneella ja maalattu akryylimaalilla näkyviin. (printterissä kun ei valkosta mustetta ole)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s