ystävät on parasta!

uusin inspiroidu haaste oli mulle aika jännittävä. mä tykkään kirjottaa, useimmiten teksti on mun mielestä parasta mun sivuissa, tässä haasteessa journaling ja otsikko tuli olla kuitenkin yks ja sama.
Vaikka tällä kertaa ei varsinaista tekstiä olekkaan, niin kuitenkin -taas kerran- eniten tykkään haaste-sivussani otsikosta 🙂
kuvasta tykkään myöskin kovasti. ystävät on parasta! näin pienilläkin.
ihan täysin tyytyväinen en ole, mutta simppelisti ihan kiva.

Rillillä on alkanut mielikuvitus laukkaamaan. On oikeesti mielenkiintoista seurata mitä kaikkea ihanaa se tuo mukanaan. Ei sillä tunnu olevan mitään rajoja.
Meillä on yks kirja jossa on pieni myyrän kuva. Kuvassa myyrällä on työmaa-kypärä ja otsalamppu. Tää myyrä on uskomattoman kauhistava myyrä. maailman pelottavin, joka ilta ennen nukkumaanmenoa pitää varmistaa ettei se varmasti tule tänne meille. Eihän se tule, ei tietenkään.
Toinen kauhistus on lumiukkonen!!! mutta ei sekään onneks tule tänne meille, kun joskus kesällä ja sillonkin se menee heti ohi. Piti näistä pelottavuuksistakin tehdä yksi sivu. (on ne sen verran hassuja pelottavia asioita)
Tätä sivua kun katsoo vois luulla ettei meikäläinen ole koskaan nähnytkään viivainta, mutta uskokaa tai älkää, olen ja vielä käyttänytkin, ja vieläpä tässä kyseisessä työssä. Taidanpa olla syntymälahjana äidinmaidosta saanut kyvyn liimata ja leikata kaiken vinoon, leivänkin, kysykääpä vaikka Birgeriltä.

mun sepustukset kiertää tossa koko sivun ympäri, vähän on skannatessa jäänyt pois toisesta reunasta.. samankaltaista löpinää kuitenkin kun tossa edellä.

Viikko on menny kivasti. sadetta ollaan saatu, uusia lauluja muskusta ja päästy juhlimaan kahden ystävän synttäreitä. ja viikonloppuakin on vielä jäljellä 🙂 kyllä ke-lepaa!

P.S ja tiettyki bazzillin-kartongit (muita ei olekaan) tiimarin koristeet ja AC:n aakkosvaahtomuovi-tarrat.

9 thoughts on “ystävät on parasta!

  1. Oi, tykkään molemmista hirmuisesti. Ja tarinat on sun sivuissa parasta, siitä olen samaa mieltä 🙂

  2. Niin – ei voi kuin ihailla sun sanaista arkkua. Tosi kivoja ja kauniita sivuja. Ja sorry, että äidinmaidossa tulee kaikkea kamalaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s