junnumotocrossia

oltiin viikonloppuna Helsingissä tapaamassa rakkaita. Kivaa oli, mutta matkustaminen on aina rankkaa. varsinkin lapsille.
tämän viikon haaste tuntui tosi vaikealta. ei kuvien suhteen mutta se, että miten ne sitten laittais paperille. mua harmittaa vähän kun tää on niin synkkä, ja muutenkin olen tyytymätön siihen minkä näköinen siitä tuli. teksti sen sijaan pelastaa (sen mitä pelastettavissa on) mun mielestä tämänkin sivun (kunpa se vaan ei olis piilotettuna).
ostin tänään akryylimaalit, ehkä maalaankin työn reunukset keltaiseksi, jos jaksan. Sivua on sen verran liikuteltu edestakas etten jaksa siihen ainakaan vähän aikaan koskea.

ja sitten vielä piilotettu teksti:

Pietu on semmonen crossailija, että se vaati ikuistamista (huomatkaa töppönen ja hihna, ne on varmat tunnusmerkit. joka ikinen kerta.)
🙂

4 thoughts on “junnumotocrossia

  1. Totta, teksti on mainio – ja Pietu myös.

    Maalaaminen niillä akryylimaaleilla on tosi hauskaa. Ja kun olet paljon taiteellisempi kuin minä, saat varmaan hienoja tuotoksia aikaan. 🙂

  2. tykkaan kovasti tosta sivusta! eika se oo synkka. erityisen kiva yksityiskohta on toi hakaneula!!! susta on kehittynyt aika loistava skrappaaja, tiesitkos!

  3. Hauska 🙂 Keltaiset reunukset vois kyllä sopia tähän hyvin niin tulis vähän kaveria tuolle mopolle ja kuvien takaa pilkottavalle journalinglapulle . Ja sitä paitsi se maalaileminen on niin hauskaakin 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s