uusi ’monitoimikone’

Mulla on hieno uusi Canon Pixma MP610.
Haikailin uutta printteriä jo aikasemmin, mutta ajattelin että vanha kelpaa jos se saadaan korjattua. Ei kuitenkaan saatu (kuulemman inkclubin-musteiden takia, ehkä) ja sain kuin sainkin uuden!!
Se toimii mainiosti ja on nopea 🙂
tämän viikon inspiroidu-haaste koski skräpistystä ja minähän innostuin esimerkkityön lapsuuden kuvasta.
(Skräpistystä harrastajan jatkuvasti varsinkin layouteissa, kun ei oma silmä vielä sano että miten ne kuvat kannattais sijoitella ja minkälaisia yksityiskohtia kannattais laittaa ja ennenkaikkea että mihin kohtaan). täytyy vaan ihailla Elliksen kykyä käyttää kuviopaperia. Värimaailma esimerkkityöstä miellytti myös silmää, mutta mitään sen väristä peruskartonkia en omista. (vielä) 🙂
Inspiroituneena kaivoin esille oman vauvakuvani (vuosilukukin on melkein sama mun kuvassa: 1981!!) ja lasten vauvakuvat. Kaikki aina sanoo miten ollaan niin ”samasta puusta veistettyjä”.
Printtasin tekstin suoraan kartongille ja se tuli harmittavaisesti liian ylös. en lähteny kuitenkaan enää korjailemaan.. Sivusta tuli silti ihan kiva.
Vielä on se oma tyyli hakusessa, mutta eiköhän se synny kun tekee vaan.

Viime viikon haaste jäi tekemättä ajallaan kuvien puutteen vuoksi. Tietysti sen olisin voinu väkertää vaikka mistä, mutta halusin että siinä on kaikki mitä tällä hetkellä pidän arjen luksuksena. mukava muisto sitten joskus. Melkein kerkesinkin kun kovasti yritin sitä väkertää vielä perjantai aamulla valmiiksi, mutta blogin nimi ei turhaan ole ’lapset nukkuu’. Ei tullu mitään kun lapset vaati huomiota. jätin sitten suosiolla siihen kunnes lapset todella oli nukkumassa.

nauha on niin hienoa kakspuolista, että piti saada molemmat puolet näkyviin. jonkun pitäis opettaa mulle miten niitä kannattaa ’solmia’, ehkä sitten siellä tampereella.
(mä oon aina vähän hakusessa, että mitä tarvikkeita mulla on kun suurin osa on saatuja. ainoo minkä varmasti tiiän on että mulla on bazillin-kartongit.)

Elliksen blogissa oli muuten haaste että ottaa 100 kuvaa per päivä koko syyskuun. mä koitin yhden päivän ja paljon tuli hienoja kuvia siltä päivältä ja oli hauskaa!!
tarttis vaan olla parempi akku kamerassa ja vähän vähemmän kädet täynnä kaikkea muuta tekemistä, niin ehkä vois onnistua. (tuli meinaa kiire. viimenen kuva otettu illalla makuhuoneen ikkunasta) 🙂

7 thoughts on “uusi ’monitoimikone’

  1. oi ku hauska toi samasta puusta -sivu! mulla on samaa vihreaa paperia presentosta ostettuna muuten :). harmi kun alakuva ei ehtinyt ajoissa haasteeseen. tiedan tunteen ”kun lapset nukkuu”!

  2. Ihana tuo samasta puusta, hauskasti keksitty 🙂

    Voi kun kivaa kuinka paljon blogitouhuista tuttuja sinne Tampereelle on tulossa 🙂 Odotan innolla, että pääsee vaihtamaan vinkkejä muiden kanssa kun mä en tunne livenä ketää muuta skräppääjää!

  3. Ihana toi samasta puusta -haastesivu. Suloiset kuvat ja tasapainoiset koristeet. Niin ja onnittelut uudesta printteristä, tiedän miten mukava juttu moitteettomasti toimiva printteri on 🙂

  4. Minustakin tuo ”Samasta puusta” on tosi hienosti onnistunut! Teillä on muuten tosi samanlaiset ilmeet. Ja vähän kateellisena onnittelen uudesta printteristä!

  5. Löysin nämä sivut Ommun vinkkaamana ja ihastelin, miten paljon olet saanutkaan sivuja aikaan. Mä vielä haaveilen tällaisista skräppäyssivuista, kun omaa aikaa / taitoa / voimia ei tunnu olevan tarpeeksi pojun vaatiessa jatkuvaa huomiota… Onneksi sain aikaiseksi edes blogin, johon kirjoittelen tapahtumia muistiin. Niistä on helppo sitten joskus tehdä oikeita skräppäyssivuja 🙂 Mukavaa syksyä koko perheelle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s